alle ruimte om te wonen

Binnen de muren van de Parkvilla’s in Bosrijk Eindhoven is er alle vrijheid om te spelen met ruimte. Samen met de binnenhuisarchitect geef je jouw ideeën vorm. Het gaat erom dat jij hier jouw droomvilla realiseert! Verdeeld over twee ruim opgezette woonverdiepingen is elke gewenste woonfunctie optimaal te realiseren. 

Op de begane grond een prachtige woonkamer, complete keuken met inbouwapparatuur in een ruimte die groot genoeg is voor een riante eettafel en ook nog een bijkeuken voor je voorraad. Daarnaast vind je op de begane grond 2 werk- en/of speelkamers en een garage die ruimte biedt voor alle fietsen en 2 auto’s. Op de verdieping is ruimte voor 4 slaapkamers en 2 compleet ingerichte badkamers. Hier heb je tevens de mogelijkheid om een op het zuiden gericht dakterras van maar liefst 80 m2 te creëren.

Heerlijk genieten van de zon of als het wat kouder wordt, biedt bijvoorbeeld een buitenhaard hier uitkomst. Alle ruimten zijn vormgegeven rondom een prachtige, centraal gelegen patio. Een buitenruimte van circa 6 x 6 meter met volop ruimte voor een gezellige barbeque. Maar ook om de villa heen heb je volop ruimte, waar jouw tuin passend bij de omliggende natuur zo is ingericht met bomen, bossages en looppaden, dat de privacy tussen de Parkvilla’s optimaal is.

De luxe is uiteraard ook zichtbaar in de afwerking van de Parkvilla’s. Houten binnenkozijnen met stompe deuren, zonnepanelen en optimale mogelijkheden voor de elektra, zorgen ervoor dat je hier ook nog eens zeer comfortabel woont! Kortom, heel compleet en volop luxe in het groen voor € 750.000,-- v.o.n.

plattegronden button

 

 

Download Brochure